Laden...

Ambassadrice Pia Douwes

Pia Douwes

De betrokkenheid van Pia tijdens het ziekteproces van Ingeborg was groot. Als schoonzusje leefde ze mee tijdens de intensieve behandelperiode en bij de lancering van de unieke CD 'Ingy and Friends'. Samen met familieleden kon Ingeborg tijdens de laatste fase van haar ziekte kanker (borst-botten-lever) deze CD uitbrengen. Uniek zijn Ingeborg's gesproken persoonlijke teksten tussen de muzieknummers door. De lancering was tevens de start van de Ingeborg Douwes Stichting in 2000.

Pia heeft veel sympathie voor onze doelstelling, gericht op 'psychosociale oncologische ondersteuning' voor de sector en het nationale doel om landelijke bekendheid te promoten. Als de toekomst inderdaad het chronische karakter zal krijgen voor de nummer 1 ziekte kanker, dan groeit de vraag naar ondersteuning van psychosociale zorg en therapie exponentieel.

De Stichting is grote dank verschuldigd aan Pia Douwes voor haar nimmer aflatende support.